Fabregas igrao sa prelomom?

Prema navodima tabloida ‘San’, Kapiten Arsenala Sesk Fabregas je imao slomljenu nogu i pre susreta sa Barselonom u četvrtfinalu Lige Šampiona.

Izvor: MT

Petak, 02.04.2010.

14:32

Default images

Novine tvrde kako se na ‘Emiratima’ veruje da Španac nije slomio nogu u duelu sa Karlosom Pujolom, nakon čega je postigao izjednačujući pogodak sa penala. Kao činjenica se navodi da je prelom na potpuno istom mestu na kojem je zadobio povredu na meču sa Birmingemom prethodnog vikenda, tako da se u klubu plaše da je njihov kapiten meč sa Barselonom započeo sa frakturom.

Menadžer Arsenala Arsen Venger stavio je Fabregasa u startnu postavu neposredno pred meč, nakon što je Španac prošao neophodne kondicione testove.

Francuskog stručnjaka će pre svega zanimati kako je 22-godišnji fudbaler prošao testove i da li je uopšte bio pregledan magnetnom rezonancom i rentgenom.

Španac bi zbog povrede mogao da propusti predstojeće Svetsko Prvenstvo, čime bi se pridružio reprezentativcu Srbije Bošku Jankoviću , Englezu Dejvidu Bekamu i Francuzu Viljamu Galasu, koji takođe zbog povreda neće nastupati u Južnoj Africi.

Do pre nekoliko dana Engleska je strahovala zbog povrede Vejna Runija, ali je naknadnim pregledima utvrđeno da će pauzirati do tri nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: