Lion hoće Trezegea

Francuski Lion pokazao je interesovanje za igrača Juventusa Davida Trezegea, prenose italijanski i francuski mediji.

Izvor: A K

Petak, 02.04.2010.

14:30

Default images

Iako se o odlasku Trezegea spekulisalo i proteklih godina, do sada ni u jednom navodu nije bilo istine, ali Antonio Kaliendo, agent poznatog igrača navodi da je u ovom trenutku već izvesno da će Francuz po isteku sezone napustiti Juventus. "Sve je moguće, ali mislim da će David ovoga leta napustiti klub", rekao je Kaliendo. Pored prelaska u Lion, navodi se čak i mogućnost da Trezege zaigra u MLS ligi u SAD-u.

Trezege u dresu torinskog kluba igra od 2000. godine i četvrti je strelac u istoriji "crno belih". Francuski reprezentativac je sa 169 postignutih golova najefikasniji strani fudbaler u istoriji Juventusa.

Francuski novinari podsećaju da tridesetdvogodišnji Trezege ima ugovor do juna 2011. i da je predstojeći prelazni rok jedna od poslednjih prilika da za njega izvuče dobro obeštećenje, a L'Ekip navodi da je potpredsednik Juventusa Robert Betega već započeo pregovore sa čelnicima Liona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: