Kapičić i Lisac oduševljeni uspehom

Predsednik KSS-a Dragan Kapičić oduševljen je plasmanom Partizana na Fajnal For, dok je direktor Jadranske lige Roman Lisac kazao da je to " nešto najbolje".

Izvor: A K

Petak, 02.04.2010.

14:10

Default images

"Nema više mesta nikakvom reagovanju, jer je Partizan pokazao nešto što nijedna ekipa nikada nije. Ima nešto što se retko viđa i kod izuzetno skupih ekipa - homogenost, stabilnost, zrelost tima i taktika koja se sprovodi sve vreme", rekao je Kapičić.

"Ono što je neverovatno je do to sve traje iz utakmice u utakmicu i to je dovelo do vrha Evrope. Tim je majstorski selektiran. Igrači po imenima nisu u nivou izvikanih zvezda, ali pružaju više od njih. Skidam kapu svim ljudima koji su učestvovali u tome i ja ne vidim kraj njihovom uspehu", kazao je predsednik KSS.

Kapičić je rekao da je rezultat Partizana poruka klubovima da u dobrom radu sa igračima mogu mnogo da dobiju.

"I ne samo to, ovo je poruka i onima drugima koji se pitaju, a najčešće dolaze da budu vidjeni na velikim utakmicama, dok ovakav klub mora da razmišlja o stvarima kao što je egzistencija", rekao je Kapičić.

Roman Lisac je utakmicu gledao uživo, a posle pobede crno-belih nije skidao osmeh sa lica.

"Ovo je nešto najbolje što je moglo da se desi. Presrećan sam. Apsolutno ću ići u Pariz i apsolutno ću navijati za Partizan, kao što sam to uradio i u Areni", rekao je Beti direktor lige.

"Ovo je veliko priznanje i za našu ligu, jer mislim da i ona doprinosi kvalitetu. Ma ovo je nešto fantastično", rekao je Lisac.
I direktor Hemofarma Marko Ivanović rekao je da je plasman Partizana na završni turnir Evrolige izuzetan uspeh i priznanje za klub i srpsku košarku.

"Ovo je veliki, izuzetan uspeh, koji je odjeknuo ne samo u Srbiji, već i u regionu i Evropi. Ovo je dobra pobeda ne samo za Partizan,
već i za srpsku košarku i regionalnu ligu",
rekao je Ivanović.

"Možda je ovo veći uspeh nego onaj iz 1992. godine kada su bili evropski prvaci, jer je napravljen u težim vremenima. Pobedili su velikog protivnika. Oni nisu 12 godina bili na 'fajnal foru' i vreme je da im se to vrati. A leži im i crveno-bela boja. Znam da će se dobro spremiti i ja ih očekujem u finalu", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: