Upozorenje za Džejmsa i Vejda

Izvršni direktor reprezentacije SAD Džeri Kolanđelo upozorio je Lebrona Džejmsa i Dvejna Vejda da su ostali bez garantovanog mesta u timu za OI u Londonu 2012.

Izvor: JT

Petak, 02.04.2010.

00:41

Default images

Džejms i Vejd, kao i još neke NBA zvezde, su objavili da će propustiti ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Turskoj, ali za to nisu dali valjano opravdanje. Upravo to je nateralo Kolanđela da se oglasi i kaže: „Nema zagarantovanih propusnica za London. Ako neko odluči da propusti Svetsko prvenstvo bez dobrog opravdanja mora da zna kakve su posledice“.

Džejms je u sredu objavio da verovatno neće igrati u Turskoj, a kao razlog za to je naveo prezauzet raspored tokom leta. Igrač Klivlend Kavalirsa nije obavestio Kolanđela o svojim planovima, ali se pridružio Vejdu koji je još ranije javno istakao sumnju u svoje učešće na Svetskom prvenstvu.
Razlozi obojice igrača ne potpadaju u opravdane što se tiče Kolanđela, koji je, takođe, naglasio da će možda morati da primeni drugačiji pristup i preko sponzora natera i Džejmsa i Vejda da se, ipak, nađu u Turskoj.

Igrači su pametni i znaju koliku ulogu sponzori imaju na međunarodnom tržištu. I možda će neke odluke doneti na osnovu činjenice da Najki, kao primer, ima veliki uticaj na njih u pogledu njihovog ugovora“, istakao je Kolanđelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: