Federer: "Mučim se u SAD"

Prvi teniser sveta Rodžer Federer izjavio je da mu definitivno ne ide na turnirima u SAD posle poraza u osmini finala u Majamiju od Tomaša Berdiha.

Izvor: Saša Ozmo

Četvrtak, 01.04.2010.

18:23

Default images

“Nije tajna da se mučim i da ne igram najbolje u poslednjih pet mečeva ovde u Sjedinjenim Državama. Celokupno gledano, moj nastup je razočaravajući, ali pokušao sam sve što sam mogao, imao i meč loptu na svoj servis, šta sam još mogao?”, rekao je Švajcarac.

"Borio sam se koliko sam mogao s obzirom na okolnosti, tj. činjenicu da trenutno imam izvesnih poteškoća u igri. Nisam se pravovremeno nameštao na udarce, ne znam otkud to jer sam u Australiji igrao lepo. Ne volim ovakve mečeve i sada se okrećem sezoni na šljaci”, dodao je Federer.

Prvi teniser sveta je posle trijumfa na Ozi opena izgubio u trećem kolu Indijan Velsa od Bagdatisa. Federer se tako uklopio u sivilo vodećih igrača na ATP listi, pošto ni Đoković ni Mari nisu uspeli da dođu do polufinala u IV i u Majamiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: