Dostanić: "Nadamo se pobedi"

Fudbalere Crvene zvezde u subotu igraju sa OFK Beogradom na Karaburmi, a trener Ratko Dostanić kaže da je njegova ekipa spremna.

Izvor: S O

Četvrtak, 01.04.2010.

17:55

Default images

“Raspored i tempo mečeva do kraja je takav, da osim vikendom, skoro svake srede imamo novi duel na programu. Igrači su spremni za to, počev već od subotnjeg susreta sa dobro vođenim OFK Beogradom, koji u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca. Međutim, naš cilj se zna. Tako se spremamo za subotu i nadamo se da ćemo doći do željenih bodova”, rekao je Dostanić za klupski veb-sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prethodnom kolu ubedljivo savladali Vojvodinu sa 3:0, a OFK Beograd ima u poslednja četiri kola isto toliko pobeda.

“Svaka utakmica je priča za sebe. U utakmicu sa Vojvodinom smo ušli kako treba i pobeda je došla kao rezultat poštovanja dogovora iz svlačionice. Igrači daju svoj maksimum i sigurno da će tako biti i protiv OFK Beograda, od kojeg takođe zavisi konačan rezultat. Njihova serija pobeda govori dovoljno o kvalitetu našeg protivnika i o tome šta nas očekuje u subotu”.

Ratko Dostanić imaće na raspolaganju sve igrače izuzev Avala Isaha, koji mora da odradi suspenziju zbog parnih žutih kartona, dok se u kombinaciji za tim ponovo nalazi Savio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: