Runi van terena 2-4 nedelje

Napadač Mančester Junajteda i prvi adut tog kluba u ovoj sezoni, Vejn Runi odsustvovaće sa terena između dve i četiri nedelje.

Izvor: IV

Sreda, 31.03.2010.

14:53

Default images

To znači da ove sezone briljantnog Runija neće biti na terenu u dve ključne utakmice u ovom delu sezone, protiv Čelsija, u subotu, u duelu koji možda i rešava pitanje šampiona Engleske, ali i naredne srede protiv Bajerna, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

Prema prvim infermacijama, Runi je već obavio prvo snimanje, a stadion “Alianc Arena” napustio je na štakama, odvojeno od ekipe i u pratnji ljudi iz kluba.

Odsustvo Runija u narednih sedam dana predstavlja ogroman, teško nadoknadiv hendikep za Aleksa Fergusona. Popularni “Vaza” je ove sezone već postigao 34 gola u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: