Arsen: "Možemo da pobedimo svakoga"

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da njegov tim može da pobedi bilo koju ekipu, pod uslovom da daju svoj maksimum.

Izvor: Ana K

Sreda, 31.03.2010.

12:32

Default images

"Tobdžije" su spremne da u sredu u četvrtfinalu Lige šampiona ugoste aktuelnog osvajača Barselonu, a Venger je siguran da Katalonci nisu favoriti u tom dvomeču. "Igrali smo finale sa Barselonom 2006, iako smo imali veliki hendikep, pošto je golman Jens Leman dobio crveni karton. Sada je sve to u prošlosti, a mi imamo odličnu šansu da im pokažemo da možemo da ih pobedimo", rekao je Venger.

"Prošli put kada smo igrali sa njima, u pitanju je bilo finale i to je bila borba na život i smrt. Sada će taktika imati daleko veću ulogu, ali je izvesno da nećete gledati dosadan dvomeč između ove dve ekipe. Ono što je, zapravo, dobro kod Barselone je to da imaju veliki broj igrača na koje moramo da se skoncentrišemo, a ne samo na jednog", dodao je francuski stručnjak.

Venger je siguran da Arsenal nema potrebu da misli na opasnost, već da iz dvomeča mogu izaći kao pobednici ukoliko budu verovali u svoju igru.

"Ne želim da moj tim samo razmišlja o pretnji od Barselone, mi moramo da igramo svoju igru. Naša želja i vera u sebe bi mogle da naprave razliku. Ukoliko igramo kako umemo, mislim da možemo da pobedimo bilo koju ekipu", rekao je Venger.

Francuz je potvrdio i da se svi na Emirejtsu raduju povratku Tijerija Anrija, iako je sada "na drugoj strani", ali da pored obaveznog respekta, dodatnog sentimenta neće biti.

"Naravno da se radujemo što će Tijeri ponovo doći, i siguran sam da će ga navijači dočekati ovacijama, ali kada počne meč učinićemo sve da ga zaustavimo", zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: