Jasna Šekarić: „Zadovoljna sam“

Jedna od najboljih srpskih sportiskinja ikada Jasna Šekarić doputovala je iz Sidneja gde je na Svetskom kupu osvojila zlato gađanjem MK pištoljem.

Izvor: JT

Ponedeljak, 29.03.2010.

23:47

Default images

„ Zadovoljna sam, još uvek se radujem svakoj medalji i srećna sam da sam odlično počela sezonu od koje mnogo očekujem. Najvažnije je da u Minhenu u julu na Svetskom prvenstvu bude dobrih plasmana koji otvaraju vrata Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine“, rekla je Šekarićevao po dolasku u Beograd.

Tek naknadno sam saznala i da sam se plasirala u finale Svetskog kupa pa je i to dobitak od učešća na u Sidneju i lepa vest. Gađala sma finale MK pištoljem slabo, ali pokazalo se i da takav rezultat dovoljan za zlato. I ovo je deo sporta, prošle godine sam nekoliko puta imala preko 204 kruga u finalu, a gubila sam za desetinku ili dve medalju, osvajala sam najgora, četvrta mesta. Zahvaljujem se i na brojnim čestitkama“, dodala je Šekarićeva.

Šekarićevu su na aerodromu dočekali kćerka Lea i sin Luka, sestra Vesna, generalni sekretar SS Srbije Nenad Petković, sportski direktor Crvene zvezde Vlada Jevtić, tehnički sekretar SS Srbije Marija Petrović i prijatelji streljačkog sporta. Nasmejana i srećna, odazvala se i molbama da se fotografiše sa ostalim putnicima i posetiocima na aerodromu.

Jasna Šekarić je u Sidneju osvojila 59. medalju na Svetskim kupovima, od kojih je 37 zlatnih, 14 srebrnih i osam bronzanih. U finalima Svetskog kupa ima šest zlatnih medalja i Kristalnih globusa, kao i tri srebra i jednu bronzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: