Glavonjić: "Ne igramo bez žalbe"

Predsednik UO rukometnog kluba Crvena zvezda Boban Glavonjić izjavio je da "crveno-beli" neće igrati sa Vojvodinom dok god postoje zakonske mogućnosti za žalbu.

Izvor: Ana K

Ponedeljak, 29.03.2010.

13:23

Default images

Utakmica Vojvodine i Crvene zvezde prekinuta je 19. februara u 30. minutu kada je u teren bačen "topovski udar" čime je povređen trener Zvezde Igor Butulija. "Mi ponovo utakmicu sa Vojvodinom nećemo igrati dok ne iscrpimo sve zakonske mogućnosti, kojima bi slučaj mogao da se reši. Isteraćemo stvari do kraja, čak i po cenu istupanja", rekao je Glavonjić.

Odlukom Drugostepene komisije Rukometnog saveza Srbije Vojvodina će odigrati naredne tri utakmice u Novom Sadu bez prisustva publike, a Crvena zvezda će platiti 100.000 dinara, jer nije nastavila utakmicu.

Glavonjić je dodao da će Crvena zvezda uputiti pismo EHF-u, izvestiti Olimpijski komitet Srbije, kao i Ministarstvo policije i Ministarstvo omladine i sporta.

Sportski direktor "crveno-belih" Nenad Peruničić naglasio je da nije očekivao da će na ovakav način da skreće pažnju.

"Imao sam sreću da sam 15 godina bio van ovoga. Sada sam prinudjen da štitim ljude u klubu, kada nisu sportske stvari u pitanju. Nama je rukomet u blatu, Znate kako se radi od same organizacije, pa na dalje. Ne znam kako ovaj sport postoji", zaključio je Peruničić.

On je dodao da je pitanje ponavljanja utakmice sa Vojvodinom "stvar principa".

"Postoje stvari pred kojima ne smeju da se zatvaraju oči. Nemam nameru da se dodovoravam nikome. Ja nisam iz te priče", rekao je Peruničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: