FA: Vidić bez suspenzije

Reprezentativac Srbije i član Mančester Junajteda Nemanja Vidić neć biti suspendovan zbog udaranja igrača Boltona Johana Elmandera, saopštio je FA.

Izvor: M. Todoroviæ

Ponedeljak, 29.03.2010.

12:06

Default images

Junajted je savladao Bolton na gostovanju sa 4:0, a neposredno pre drugog pogotka Vidić je laktom udario Elmandera zbog čega je Šveđanin zaradio četiri kopče. Sudija Martin Etkinson potvrdio je FA da je kontakt bio slučajan, pa protiv srpskog defanzivca neće biti pokrenut disciplinski posupak. U sledećem kolu Mančester junajted dočekuje glavnog rivala za titulu Čelsi.

Menadžer Boltona Oven Kojl bio je razočaran što Etkinson nije reagovao na meču.

Vidić je loše startovao. Sudija očigledno to nije video, ali je iz moje perspektive izgledalo kao da je Johana udario laktom. Bilo je puno krvi. Ne tražim bilo kakve izgovore, ali svako ko je to video, zna da je to bio užasan start“, rekao je Kojl.

(Vidićev start počinje na 6:50)



Menadžer Junajteda Aleks Ferguson, koji se nedavno požalio na nedoslednost suđenja u Premijer ligi, rekao je da je na poluvremenu utakmice uputio primedbe Ektinsonu na suđenje.

Rekao sam sudiji ’ovo bi trebalo da bude fudbalska utakmica’. Mislio sam da je bilo puno vazdušnih duela koji nisu išli u našu korist, ali mislim da se sudija nosio sa vođenjem meča koliko god je mogao“, smatra Ferguson.

Mančester Junajted u utorak od 20:45h igra prvi četvrtfinalni meč Lige Šampiona sa Bajernom u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: