Francuska: PSŽ pobedio, gol Kežmana

U nedelju je odigrano šest utakmica 30. kola francuske lige, a strelac je posle dužeg vremena bio Mateja Kežman za svoj PSŽ.

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2010.

23:05

Default images

Parižani su na svom terenu pobedili Bulonj sa 3:0, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje bio je strelac trećeg gola. U ostalim utakmicama odigranim u nedelju ubedljive pobede na svom terenu ostvarili su Lorijen, Nansi i Lil, dok su pobede u gostima zabeležili Ren i Nica.

Duel Valensijen – Bordo je odložen, a u ponedeljak se igra poslednja utakmica kola Monako – Okser.

Mateja Kežman je u pobedi nad Bulonjom odigrao svih 90 minuta, a pre njegovog gola koji je pao u 80. minutu strelci za PSŽ bili su Lekoint (autogol) i Horo iz penala. Gosti su sat vremena igrali sa igračem manje pošto je u 29. minutu isključen Sumar.

Iako je odigrao 28 utakmica, dve manje od ostatka lige, Bordo je i dalje na čelu tabele, a priliku da ga prestigne imaće Okser koji u ponedeljak gostuje Monaku.



Francuski šampionat, 30. kolo:

subota:
Lion – Grenobl 2:0

nedelja:
Le Man – Ren 1:3
Lorijen – Sent Etjen 4:0
Nansi – Lans 5:1
PSŽ – Bulonj 3:0
Tuluz – Nica 0:2
Lil – Monpelje 4:1
Valensijen – Bordo (odloženo)

ponedeljak:
Monako – Bordo

Na tabeli vodi Bordo sa 56 bodova, koliko ima i Monpelje ali i utakmicu više. Slede Okser sa 55, Lion sa 54 i Marsej sa 53...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: