Zola upozorava vlasnike Vest Hema

Trener Vest Hema Đanfranko Zola ocenio je da bi eventualna kritika vlasnika 'čekićara', na račun njegovih fudbalera, negativno uticala na ekipu.

Izvor: LB

Petak, 26.03.2010.

19:52

Default images

Italijan je objasnio da bi takva kritika mogla znatno da umanji šanse tima da izbori opstanak u engleskoj Premijer ligi. Prethodno je jedan od vlasnika kluba, Dejvid Saliven, ocenio u otvorenom pismu navijačima, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, da je poraz od Vulverhemptona (3:1) na 'Apton parku' bio smešan i jadan.

Nakon objavljivanja tog pisma Zola je stao u odbranu svojih igrača.

"On je vlasnik kluba i niko ne može da mu zabrani da iznese svoje mišljenje", rekao je Zola.

"Kada koristite takve reči, morate da budete jako pažljivi kako ih koristite. Takve izjave nekada mogu biti bolne i izazvati više štete nego što možete da zamislite. Bojim se da bi upravo sada moglo da dođe do toga. Pomislite kako se sada osećaju igrači", objasnio je trener Vest Hema i dodao da još uvek nije razgovarao sa Salivenom.

Italijan je svestan da je naredni meč sa ekipom Stouka veoma bitan.

"U duelu sa Stoukom moramo odigrati fenomenalno. Dobro je što nema potrebe da dodatno motivišem igrače, pošto su svesni težine situacije u kojoj se trenutno nalazimo", istakao je Zola.

Vest Hem sada ima samo tri boda više od timova iz opasne zone. Do kraja Premijer lige ostalo je još sedam kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: