Bugarska policija privela huligane

Bugarska policija privela je deset osoba povezanih sa navijačkim neredima na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici između Lokomotive Mezdra i sofijskog CSKA.

Izvor: LB

Petak, 26.03.2010.

18:57

Default images

Privedeni huligani identifikovani su video snimkom i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak. Navijači su izazvali nerede u Mezdri, na severozapadu Bugarske, kada je oko 100 pristalica gostujućeg CSKA upalo na teren i potom se sukobilo sa navijačima domaće Lokomotive. Sudija je bio prinuđen da prekine utakmicu u 68. minutu, pri vođstvu domaćina sa 1:0.

Zbog ovog incidenta Bugarska fudbalska unija (BFU) registrovala je utakmicu rezultatom 4:0 za Lokomotivu, a CSKA je kažnjen i novčano, sa 15.000 leva (10.246 dolara).

Nakon toga predsednik CSKA Dimitar Borisov zapretio je da će trofejni sofijski klub istupiti iz lige. CSKA Sofija, koji je osvojio 31 titulu prvaka Bugarske, trenutno je drugoplasirani na tabeli državnog prvenstva i zaostaje četiri boda iza vodećeg Liteksa iz Loveča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: