SAAF: Kreće lov na Vukove

Predstojećeg vikenda će u SAAF Superligi početi takmičenje i u A diviziji u kojoj će se šest najboljih timova boriti za titulu koju brane Vukovi Beograd.

Izvor: AK

Petak, 26.03.2010.

18:46

Default images

Prvi rival šampiona sa Ade biće Vrbas Hantersi, novi član Srpske asocijacije američkog fudbala. U subotu će na teren i prošlogodišnji finalisti, novosadske Vojvode kojima gostuju niški Imperatori. U nedelju će najstariji klub američkog fudbala u Srbiji, Legionari iz Sremske Mitrovice, gostovati Celtisima, koji su prošlu sezonu završili na trećem mestu.

U diviziji B na programu je drugo kolo u kome će biti odigrana dva meča. Spartanci će posle pobede u prvom kolu nad "Hajlendersima" iz Beograda (7:6) ugostiti mladenovačke "Forestlanderse" koji su bili impresivni u Vršcu protiv Lavova (10:27). Dan kasnije Inđija će posle posle neočekivanog poraza od Grofova iz Novog Kneževca ugostiti Vršačane.

A divizija, prvo kolo:
14.00h Vojvode Novi Sad – Imperatori Niš (stadion FK Kabel)
16:30h Vukovi Beograd – Vrbas Hanters (Ada Ciganlija)

nedelja, 28. mart:
14.00h Sombor Celtis – Legionari Sremska Mitrovica (stadion PIK Sombor)

B divizija, drugo kolo:
14.00h Spartanci Subotica – Mladenovac Forstlanders (stadion Šupljak)

nedelja, 28. mart:
14.00h Inđija Indians – Vršac Lavovi (teren OŠ Jovan Popović)

Uovom kolu slobodna je ekipa Beograd Hajlenders, a odložen je duel Kikinda Mamuts – Grofovi Novi Kneževac

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: