F4 NLB lige u Zagrebu

Rukovodstvo NLB regionalne lige dodelilo je Zagrebu domaćinstvo završnog turnira koji će biti odigran od 22. do 24. aprila.

Izvor: JT

Petak, 26.03.2010.

15:05

Default images

Na ’fajnal foru’ će učestvovati Cibona, Partizan, Hemofarm i Olimpija, a pored Zagreba kandidati za organizaciju turnira bili su i Vršac, Podgorica i Poreč. Glavni grad Hrvatske i Vršac su ušli u finalni krug, ali je, ipak, odlučeno da najbolja četiri kluba u regionalnoj ligi ugosti Zagreb.

Posle izvanredno organizovanog završnog turnira u „Beogradskoj areni“ prošle godine, odlučili smo da ove godine spektakl bude održan u novosagrađenoj „Areni“ u Zagrebu“, istakao je direktor NLB lige Roman Lisac.

Zagreb je bio domaćin završnice Jadranske lige 2004. godine kada je titulu šampiona osvojio Refleks, sadašnji FMP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: