Džerard: "Mogu da budem bolji"

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da nije potpuno zadovoljan svojom formom i igrom ove sezone.

Izvor: B92, Beta

Petak, 26.03.2010.

14:37

Default images

Liverpul ove sezone nije ostvario zapaženije rezultate, ekipa je eliminisana u prvoj fazi takmičenja u Ligi šampiona, a u Premijer ligi zauzima šesto mesto i boriće se za osvajanje četvrtog, kako bi i sledeće sezone igrala u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Mislim da mogu da budem bolji. Nisam potpuno zadovoljan pošto tokom sezone nisam dostigao nivo forme kakav sam želeo. Ali, nisam zabrinut imam samopouzdanja i sve može da se preokrene. Igrao sam dobro ove sezone, ali na nekim utakmicama sam mogao da budem mnogo bolji", rekao je Džerard britanskim medijima.

"Veoma sam samokritičan. Znam koliko mogu i u predstojećim utakmicama me čekaju veliki izazovi. Želim da dovedem Liverpul do četvrtog mesta na tabeli, pokušaćemo da dođemo do finala Lige Evropa i želim da odem na Svetsko prvenstvo", dodao je kapiten 'crvenih'.

Džerard je rekao da reprezentacija Engleske mora još mnogo da uči i radi ako želi da ostvari dobar rezultat u Južnoj Africi.

"U dobroj smo poziciji - pobeđujemo i ekipa je puna samopouzdanja, ali moramo još da učimo i da unapredimo igru ako želimo da odemo do kraja. Takođe, morate da imate i sreće, jer bi mnoge stvari mogle da zavise od povreda igrača", rekao je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: