"Rezultat nam je u prvom planu"

Trener Partizana Goran Stevanović rekao je posle pobede svog tima u Novom Sadu da su 'crno-beli' "ostali dužni publici".

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

00:55

Default images

Trener Novosađana Milan Đuričić izjavio je da mu je žao igrača što "nisu nagrađeni bar jednim bodom". Stevanović je bio samokritičan i procenio je da su izmene, kako igrača, tako i pristupa, donele promenu na gore.

"U prvom poluvremenu smo znali šta hoćemo, bili bolji i iskoristili svoje šanse. U nastavak smo ušli sa idejom da prvo sačuvamo naš gol, pa tek onda da razmišljamo o napadu i to nam se osvetilo. Srećom, uspeli smo da ne primimo i drugi gol, tako da smo sačuvali pobedu", rekao je Stevanović.

Trener Partizana koji u Jelen Superligi nema poraz zamenio je na poluvremenu Moreiru Petrovićem, a sredinom nastavka Sašu Ilića Dijarom. Pohvalio je protivničku ekipu.

"Očekivali smo dobar tim i igru Vojvodine, to nas je i sačekalo, uostalom niko se u Novom Sadu nije naigrao. Možda smo publici ostali dužni, ali sada nam je rezultat u prvom planu i ne možemo da razmišljamo o tome", kaže Stevanović.

Trener Novosađana Milan Đuričič bio je lošije raspoložen.

"U drugom poluvremenu smo igrali daleko bolje i žao mi je što igrači nisu nagrađeni bar jednim bodom," rekao je Đuričić i dodao da su njegovi igrači "primali golove u nevreme".

Đuričić je prokomentarisao i poništeni gol Stjepanovića u samom finišu utakmice. Pogodak nije priznat zbog, pokazao je televizijski snimak, ofsajda.

"Ja sam trener srpske 'Stare dame', a ona ne želi da bude nekulturna," rekao je Đuričić čija ekipa je, sa prethodnicima i njim na klupi izgubila u sva tri odmeravanja snaga sa beogardskim 'večitima'.

Vojvodina, koja za Crvenom zvezdom zaostaje 22 boda, a za Partizanom 20, u sledećem kolu gostuje beogradskim 'crveno-belima'. Partizan je još jednom gost, protivnik je BSK iz Borče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: