Zola preuzeo odgovornost za poraze

Trener fudbalera engleskog Vest Hema, Italijan Đanfranko Zola izjavio je da je spreman da preuzme odgovornost za loše rezultate u poslednjim mečevima.

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2010.

18:58

Default images

"Svakodnevno se maksimalno trudim da ispravim greške i zbog toga ovi poslednji porazi zaista bole. Ukoliko javnost želi nekoga da kritikuje, onda je najbolje da to budem ja. Mogu da izađem na kraj sa tim, važno je da igrače niko ne dira. Preuzimam odgovornost na sebe", rekao je Zola.

Vest Hem je u utorak neočekivano poražen od Vulverhemptona sa 3:1, čime je ozbiljno doveo u pitanje svoj opstanak u Premijer ligi.

Zola je dodao i da je svestan da, posle pet uzastopnih poraza, vlasnici kluba razmišljaju o promenama.

"I vlasnicima kluba poručujem da sam svestan da je jedno od rešenja promena trenera. Iz dana u dan se trudim, a ukoliko im to nije dovoljno, neka to slobodno kažu. Lično se ne opterećujem pričama o mom odlasku", istakao je italijanski strateg.

Zola je preuzeo ekipu Vest Hema u septembru 2008. godine. 'Čekićari' su trenutno 17. na tabeli engleske Premijer lige sa 27 osvojenih bodova, samo tri više od ekipe Barnlija koja se nalazi u opasnoj zoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: