Još jedna ostavka u Rusiji zbog ZOI

Predsednik ruskog Saveza u slobodnom skijanju Andrej Čerkasov podneo je ostavku zbog loših rezultata na Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 24.03.2010.

12:25

Default images

Potpredsednik Saveza Lav Kovman rekao je da je Čerkasov bio razočaran nastupom ruskih takmičara u Vankuveru, gde su sportisti te zemlje osvojili ukupno 15 medalja, od kojih su samo tri bile zlatne.

Odmah posle Igara u Vankuveru predsednik Rusije Dmitrij Medvedev zatražio je ostavke čelnika Olimpijskog komiteta i sportskih Saveza.

Pre Čerkasova ostavke su podneli predsednik Saveza u nordijskom skijanju Vladimir Loginov, predsednik Olimpijskog komiteta Rusije Leonid Tjagačev i zamenik ministra sporta Genadij Aljošin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: