Sevilja ostala bez trenera

Trener španskog prvoligaša Sevilje Manolo Himenes dobio je otkaz posle remija na svom terenu protiv Heresa - 1:1.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 24.03.2010.

09:39

Default images

Na zvaničnom sajtu Sevilje kratko je saopšteno da je bord direktora kluba odlučio da smeni Himenesa, a da će do imenovanja njegovog naslednika sa igračima raditi kondicioni treneri Ramon Oreljana i Injasio Orija. Samo remi protiv Heresa poslednje je u nizu razočarenja koje su fudbaleri Sevilje priredili svojim navijačima, pošto je andaluzijski klub bez pobede već sedam utakmica u svim takmičenjima,

Prošle nedelje Sevilja je eliminisana i u osmini finale Lige šampiona od moskovskog CSKA.

Eliminacija je usledila usred Sevilje gde je CSKA pobedio sa 2:1, iako je uoči susreta važio za autsajdera imajući u vidu činjenicu da je prva utakmica u Moskvi završena nerešeno - 1:1.

Klub iz Andaluzije trenutno zauzima 5. mesto u Primeri sa 45 bodova, ili bodom manje od Majorke koja bi, da se prvenstvo sada završava, obezbedila učešće u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: