Anri ne želi da igra sa Arsenalom

Igrač Barselone Tjeri Anri izjavio je da ne želi da se nađe u timu protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: B92, eurosport

Utorak, 23.03.2010.

13:48

Default images

Anri je postao legenda Arsenala tokom osmogodišnjeg boravka u londonskom klubu i prvi put od prelaska u Barselonu 2007. godine će igrati protiv bivšeg kluba. 32-godišnji francuski reprezentativac ističe da će, ipak, prvi meč, koji se igra na stadionu „Emirejts“ 31. marta, biti posebno težak.

Ne kažem da se neću truditi jer je sve to igra. Ali, ne želim da igram protiv Arsenala. Biće mi čudno da izađem na teren, iako je u pitanju „Emirejts“, a ne „Hajburi“, u dresu drugog kluba, a ne Arsenala“, rekao je Anri.

Upitan da li će proslaviti gol ukoliko ga postigne protiv Arsenala Anri je jasno istakao:

To možete da zaboravite. Ne. Ne želim da igram protiv Arsenala, stvar je jednostavna. Veza koju imam sa navijačima Arsenala je neverovatna i nigde drugde takvu neću ostvariti. Mislim da je to zato što ni za jedan klub neću igrati toliko dugo. Osam godina, mislim da neću biti u drugom timu toliko godina jer sam sve stariji“, naglasio je francuski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: