Metalac hoće petu pobedu zaredom

Najveće iznenađe prolećnog dela Jelen Superlige Srbije je Metalac iz Gornjeg Milanovca koji jedini ima maksimalan učinak u prva četiri kola nastavka sezone.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 23.03.2010.

13:08

Default images

Ekipa, koja svoje mečeve igra u Kragujevcu, savladala je kruševački Napredak, novosadsku Vojvodinu, Smederevo, a proteklog vikenda i lidera domaćeg prvenstva Crvenu zvezdu. Osim toga, posle pobeda nad Novosađanima i Beograđanima, došlo je do smene trenera tih timova, Branka Babića i Vladimira Petrovića.

„I ja sam bio smenjivan. Čovek mora da se navikne na surovost ovog posla. Meni je žao zbog smena, mada je Babić, koliko znam, otišao sam. Nije dobro što se klubovi brzo odlučuju za promene. U trenerskom poslu važan je kontinuitet u radu. Ponekada razumem klubove, pogotovo Zvezdu, Partizan, Vojvodinu. Veliki je pritisak na njihovim trenerima, uvek moraju da pobeđuju“, rekao je trener Metalca Nenad Milovanović.

Iako su krenuli furiozno, u Metalcu i dalje ističu da je glavni cilj opstanak u Jelen Superligi Srbije.

„Trebalo bi za opstanak da bude dovoljno 35-36 bodova. Četiri godine sam u ovoj ligi i znam da će biti teško. Trenutno imamo dobre rezultate, ne razmišljam mnogo unapred već od utakmice do utakmice. Opstanak u ligi je imperativ“, kaže Milovanović.

Fudbaleri Metalca gostuju u sredu od 15 časova sa OFK Beogradu u 22. kolu Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: