Određeni igrači za Svetsku ligu

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije saopštio je spisak od 22 igrača za takmičenje u ovogodišnjoj Svetskoj ligi.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

11:44

Default images

Srbija će se ove godine u Svetskoj ligi takmičiti u okviru grupe B sa Italijom, Francuskom i Kinom. Utakmice po grupama će biti odigrane od 4. juna do 10. jula, a potom od 21. do 25. jula sledi Finalni turnir u argentinskoj Kordobi na koji će plasman, pored organizatora, izboriti pobednici grupa i najbolja drugoplasirana selekcija.

Na spisku selektora Kolakovića nalaze se:
tehničari: Vlado Petković (Vori Kapital Seul, Koreja), Mihajlo Mitić (Crvena zvezda), Luka Čubrilo (Vojvodina) i Nikola Jovović (Vojvodina).
korektori: Saša Starović (Ural Ufa, Rusija), Tomislav Dokić (Crvena zvezda) i Aleksandar Atanasijević (Partizan).
libera: Marko Samardžić (Aris Solun, Grčka), Nikola Rosić (Fridrihshafen, Nemačka).
blokeri: Dragan Stanković (Lube Banka Marke Maćerata, Italija), Marko Podraščanin (Lube Banka Maćerata, Italija), Borislav Petrović (Vojvodina), Mirko Radević (Zahra, Liban), Vladimir Čedić (Radnički) i Milan Rašić (Crvena zvezda).
primači: Bojan Janić (Jaroslavič Jaroslavlje, Rusija), Miloš Nikić (Andreoli Latina, Italija), Nikola Kovačević (Aris Solun, Grčka), Miloš Terzić (Crvena zvezda), Marko Ivović (Vojvodina) i Uroš Kovačević (Ribnica).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: