Danilović i Grozdanić kritično

Trener i košarkaš Novog Sada Nemanja Danilović i Nenad Grozdanić i dalje su u kritičnom stanju i životno su ugroženi, javlja agencija "Beta".

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

11:10

Default images

Neurohirurg Ljubomir Krstić rekao je da je zdravstveno stanje sportista, koji su pre više od dve nedelje povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći, izuzetno kritično i teško i oni su i dalje priključeni na aparate za veštačko disanje. "Njihovo stanje je vrlo kritično i obojica imaju poremećaj vitalnih funkcija", rekao je Krstić.

Trener i košarkaš Novog Sada tesko su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 6. i 7. marta na putu Beograd - Niš, kod Lapova.

Oni su zadobili teške povrede glave, moždanog tkiva i pluća i zbrinuti su na Intenzivnoj nezi kragujevačkoj Kliničkog centra.

Udes se dogodio kada je kombi u kome su se nalazili košarkaši iz Novog Sada udario u teretno vozilo koje se kretalo u istom smeru.

U udesu je lakše povrede zadobilo još šest košarkaša koji su posle ukazane pomoći u kragujevačkom Kliničkom centru pušteni na kućno lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: