Lukiću preti kazna zbog pretnji

Disciplinska komisija FSS sastaće se u utorak, a glavna tema biće pretnja predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića upućena predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 23.03.2010.

10:02

Default images

Protiv Lukića će disciplinski postupak najverovatinje biti pokrenut, bez obzira da li će protiv predsednika Crvene zvezde biti podneta prijava. „Po službenoj dužnosti možemo da reagujemo i pokrenemo postupak protiv Vladana Lukića, ali ne mogu sad da se izjasnim da li ćemo to i uraditi“, rekao je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić potvrdio je da je od Lukića dobio pretnje i uvrede.

Pajović nije mogao da kaže da li će postupak protiv Lukića definitivno biti pokrenut.

Ne donosim odluke samostalno. Disciplinska komisija FSS sastoji se od pet članova, videćemo kakva će biti odluka“, rekao je Pajović.

Nije poznato ni kakva bi eventualna kazna mogla da očekuje predsednika Crvene zvezde.

Ne bih da prejudiciram kaznu, a slučaj će sigurno danas (utorak) biti rešen“, zaključio je Pajović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: