Gol Burzanovića sa 60 metara

Bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović ušao je u istoriju japanskog fubala pošto je u 16. sekundi duela sa Džubilom postigao gol sa 60 metara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2010.

22:30

Default images

Nagoja je u trećem kolu japanskog šampionata pobedila na svom terenu Džubilo Ivatu, a mediji su odmah počeli da porede gol Burzanovića sa pogotkom koji je trener ekipe Dragan stojković Piksi postigao tokom prošle sezone.

Crnogorski internacionalac je u intervjuu za 'Novosti' rekao da mu je čast što ga porede sa Piksijem.

"To je ono najlepše, pogotovo što su svi konstatovali da sam ja pogodio mrežu sa veće daljine. Ali, samo poređenje sa Piksijem je vredno pažnje. Zahvalan sam mu što je imao poverenja u mene i što je insistirao da dođem u Nagoju. Činim sve da se Piksiju i Bošku Đurovskom odužim dobrim igrama", rekao je Burzanović.

Pogledajte gol Igora Burzanovića:


Gol Dragana Stojkovića iz prošle sezone:


Gol sa svoje polovine terena u Japanu je postigao i bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević, novembra 2007. godine dok je igrao za Džef Juanjted.



Nagoja se posle tri kola japanskog prvanstva nalazi na petom mestu na tabeli sa dve pobede i jednim porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: