Makabi dominantan pred Partizan

Košarkaši Makabija pobedili su u subotu Hapoel Holon 104:87 u poslednjem meču pred duele sa Partizanom u plejofu Evrolige.

Izvor: B92, kosarka.rs

Nedelja, 21.03.2010.

21:48

Default images

Ekipa iz Tel Aviva se protiv Hapoela bukvalno spremala za ’crno-bele’, jer su tokom meča igrali kao da je protivnik Partizan, a protiv centra gostiju Džona Tomasa igrali kao što bi to trebalo da izgleda u okršajima sa Partizanovim ’tornjevima’. Partizan bi ako se pogleda ovaj meč tu trebalo da ima prednost, jer je Tomas (19p) pravio velike probleme domaćinu.

Startu petorku Makabija činili su Raviv Limonad, Gaj Pnini, Endrju Vizneski, Čak Eidson i D’or Fišer. Geršon je rasporedio minutažu koliko je mogao, dok je među najopasnijim igračima gostiju bio Saša Bratić. Serijom 10:0 u drugoj četvrtini Lazmi i Perkins su napravili prednost koja je do kraja samo rasla.

U izraelskim izveštajima ističe se sjajan učinak omalenog Dorona Perkinsa u odbrani, atraktivna saradnja Eidsona i Lazmija, rafalna paljba Blutentala, retke ali sjajne minijature Andersona i vladavina u defanzivi Limonada. Da navijači budu apsolutno zadovoljni, pobrinuo se njihov miljenik, kapiten Derik Šarp, njemu svojstvenom trojkom.

Makabi: Blutental 16, Vizneski 13 (7 as), Lazmi 13 (5 sk), Pnini 12 (5 sk), Eidson 9, Perkins 8, Šarp 8, Fišer 7, Limonad 6, Grin 6, Anderson 6 (6 as)

Holon: Tomas 19, Keli 17, Bratić 14, Ajvori 11, Grejvs 8, Mičel 6, Berkovic 5, Nir 4, Lipšits 3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: