Marčena pauzira tri sedmice

Defanzivac Valensije Karlos Marčena odsustvovaće sa terena naredne tri sedmice zbog povrede prepona, objavljeno je na zvaničnom sajtu španskog tima.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 20.03.2010.

16:31

Default images

Iskusni tridesetjednogodišnji reprezentativac Španije će, pored utakmica Primere, propustiti mečeve četvrtfinala Lige Evrope protiv madridskog Atletika.Povreda Marčene, koji je nezamenljiv član odbrane Valensije, biće veliki gubitak za trenera Emerija, čiji se tim trenutno nalazi na trećoj poziciji španske Primere sa tri boda više od Sevlije i četiri od Majorke.

Valensija se posle spektakularnog izdanja protiv Verdera u gostima u četvrtak plasirala u četvrtfinale Lige Evrope, u kojem će igrati u španskom derbiju protiv madridskog Atletika. "Slepi miševi" su u jednom od najuzbudljivijih mečeva sezone u Bremenu odigrali 4:4 sa domaćim timom i u završnicu prestižnog takmičenja se plasirali zbog više golova u gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: