Primera: Kolo bez derbija

U subotu i nedelju igraju se utakmice 27. kola španske Primere, a najzanimljiviji duel trebalo bi dabude meč Maljorke i Atletiko Madrida.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

23:11

Default images

Šampion Barselona u nedelju gostuje Saragosi, dok jedini izazivač Katalonaca Real Madrid na svom terenu dočekuje Sporting iz Hihona. Valensija će na svojoj 'Mestalji' dočekati Almeriju, dok Sevilja gostuje Espanjolu. Bilbao dočekuje Hetafe, a u derbiju začelja igraju Heres i Tenerife. Valjadolid igra u La Korunji, dok će Viljareal gostovati u Malagi. U Pamploni igraju Osasuna i Rasing.

Barselona je tokom nedelje igrala u Ligi šampiona, ali se katalonski fudbaleri nisu mnogo umorili u pobedi nad Štutgartom (4:0). Ekipa Pepa Gvardiole u nedelju gostuje Real Saragosi koja se nalazi na granici ispadanja sa samo tri boda više od Tenerifa koji se nalazi u opasnoj zoni. Domaći tim nije poražen na poslednja tri meča, ali je pobedio samo jednom. Barsa sa druge strane ima tri pobede u poslednje četiri utakmice, ali sve tri na svom terenu.

U Madridu je i dalje glavna tema eliminacija iz Lige šampiona, ali 'kraljevski klub' u Primeri i dalje gazi jer je vezao osam uzastopnih trijumfa. Na svom terenu ima maksimalnih 13 pobeda. S druge strane, Hihon u poslednjih pet kola ima samo jedan poraz.

Primera, 27. kolo:
18.00h Atletik Bilbao – Hetafe
18.00h Heres – Tenerife
18.00h Deportivo – Valjadolid
20.00h Real Madrid – Hihon
22.00h Espanjol – Sevilja

nedelja:
17.00h Malaga – Viljareal
17.00h Maljorka – Atletiko Madrid
17.00h Osasuna – Rasing
19.00h Valensija – Almerija
21.00h Saragosa - Barselona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: