LE: Španski derbi, Benfika – L’pul

Obavljen je žreb za četvrfinale Lige Evrope. U završnici evropskog takmičenja sastaće se Valensija i Atletiko, dok će Benfika čekati Liverpul.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

13:20

Default images

U četvrtini finala nalaze se timovi iz pet zemalja. Fulam dočekuje nemački Volfsburg, dok će Hamburg u prvom meču ugostiti Standard iz Belgije.

Fulamu i Volfsburgu ovo je prvo učešće u četvrtfinalu nekog evropksog takmičenja. Mečevi četvrtfinala igraju se 1. aprila, dok će se revanši odigrati nedelju dana kasnije. Hamburg se nada učešću u finalu na svom stadionu , a na putu će morati da savladaju belgijski Standard iz Liježa. U španskom duelu dva tima koja se u Primeri bore za ulazak u Ligu šampiona naći će se Valensija i Atletiko Madrid, dok će jedini portugalski predstavnik Benfika u prvom meču ugostiti Liverpul, kome je ovo jedina šansa da osvoje neki trofej ove sezone.

Polufinalni susreti na programu su 22. i 29. aprila. Valensija ili Atletiko igraće protiv Benfike ili Liverpula, dok će Fulam ili Volfsburg ići na megdan Hamburgu ili Standardu.

Sve najzanimljivije susrete moći ćete da pratite uživo na TVB92.

Finale se igra na Norbank Areni u Hamburgu.

Parovi četvrtfinala Lige Evrope:

Fulam – Volfsburg
Hamburg – Standard
Valensija – Atletiko
Benfika – Liverpul

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: