Bozoljac u četvrtfinalu Marakeša

Srpski teniser Ilija Bozoljac plasirao se u četvrtfinale čelendžera koji se igra u Marakešu u Maroku.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.03.2010.

18:39

Default images

Bozoljac je u drugom kolu pobedio 107. igrača sveta Rusa Tejmuraza Gabašvilija rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 6:2. Srpski teniser će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča između, prvog nosioca i 80. igrača na ATP listi, Ukrajinca Oleksandra Dolgopolova i Belgijanca Davida Golpina.

U prvom setu oba tenisiera su imala problema sa servisom, pa su tom periodu igre viđena i tri brejka. Rus je bio uspešniji, pošto je dva puta dobio gem u kome je servirao Bozoljac, posle čega je poveo sa 1:0 u setovima.

U drugom setu igralo se bez brejka do rezultata 6:5 za Bozoljca, a onda srpski teniser, u najboljem mogućem trenutku, pravi brejk i stiže do izjednačenja.

Pitanje pobednika rešeno je u trećem gemu trećeg seta, kada je Bozoljac trećim brejkom u meču stigao do prednosti. Gabašvili je tada počeo da igra riskantno, što je srpski teniser iskoristio i završio meč brejkom u osmom gemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: