Održana sednica UO Sportskog saveza

Na sednici Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije doneta je odluka o raspisivanju konkursa za najveće društveno-sportsko priznanje "Majsku nagradu".

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.03.2010.

17:58

Default images

Na sednici koja je održana u Nišu odlučeno je da će nagrada biti dodeljena 22. maja, na tradicionalnoj svečanosti u Skupštini Srbije, a predsednik žirija je potpredsednik Sportskog saveza Srbije Dušan Dimitrijević. U punopravno članstvo SSS primljeni su Sportski savezi opština Golubac i Nova Varoš, Specijalna olimpijada i Bijatlon savez Srbije.

Bijatlon savez Srbije će biti pridruženi član do ispunjavanja svih uslova za prijem u punopravno članstvo.

SSS je još jednom ukazao na negativnu pojavu stvaranja više granskih saveza u jednom sportu i najavio da takvo ponašanje vise neće biti tolerisano, jer stvara velike probleme u delovanju sportskih saveza, a najviše šteti samim sportistima.

Na sednici je doneta i odluka o participiranju troškova za funkcionisanje Republičkog zavoda za sport i Anti doping agencije Srbije. Takođe, SSS je saopštio da će naredna sednica UO biti održana na Kosovu i Metohiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: