Milić objavio spisak za baraž

Selektor ženske rukometne reprezentacije Duško Milić saopštio je spisak igračica za mečeve protiv Španije u baražu za EP u Norveškoj i Danskoj ove godine.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.03.2010.

17:01

Default images

Okupljanje reprezentacija zakazano je za 25. mart u Beogradu. Prvi duel sa selekcijom Španije na programu je 31. marta u Zaječaru, a revanš je 4. aprila u Estela Navari u Španiji.

Sastav reprezentacije Srbije:
golmani: Katarina Tomašević, Dragica Tatalović, Sladjana Djerić, Adrijana Mišković
krila: Jovana Bartošić, Aleksandra Djordjević, Jelena Nišavić, Anastazija Budai, Slavica Koperec, Katarina Krpež, Željka Nikolić
pivoti: Dragana Cvijić, Sladjana Pop - Lazić, Verica Nikolić, Ornela Rogan
bekovi: Danijela Matić,Tanja Vučković, Marina Živković, Maja Radoičić Sanja Damnjanović, Ivana Filipović, JelenaTrifunović, Suzana Chubela, Jasmina Kukić, Dijana Števin, Jelena Popović, Marina Dmitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: