Pepe Reina ostaje u Liverpulu

Golman Liverpula Pepe Reina izjavio je da je blizu potpisivanja novog višegodišnjeg ugovora sa klubom sa Enfilda.

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2010.

21:43

Default images

”Potpisivanje novog ugovora očekujem vrlo uskoro”, izjavio je španski reprezentativac. “Srećan sam ovde, mislim i da je klub zadovoljan mojim igrama tako da ne vidim problem u potpisivanju novog ugovora”, zaključio je Pepe Reina.Pepe Reina je u Liverpul došao 2005. godine iz Viljareala.

Liverpul je u poslednjem kolu Premijer lige ubedljivo savladao Portsmut sa 4:1, a Reina je "pozvao" svoje saigrače da igra kakvu su prikazali u tom susretu mora da bude konstantna. Liverpul u derbiju narednog kola Premijer lige gostuje Mančester junajtedu na Old Trafordu.

Reina je prošao omladinsku školu Barselona, a za prvi tim kluba sa Kamp Noua branio je na 30 utakmica. U Villjerealu je proveo tri sezone (2002-2005) i bio standardan na golu "žute podmornice", upisao je 109 nastupa.

U Liverpulu je po dolasku u klub leta 2005. na golu zamenio Jiržija Dudeka i u prethodnuh pet sezona koliko je u klub branio je na 170 utakmica. Pepe Reina je drugi golman reprezentacije Španije, posle neprikosnovenog Ikera Kasiljasa. Za nacionalni tim svoje zemlje branio je na 19 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: