Der među prvih 25 na Trofeju Poreč

Srpski reprezentativac i član tima Partizan Srbija, Žolt Der, osvojio je, prema nezvaničnim rezultatima, 21. mesto u trci 'Trofej Poreča', kateorije 1.2.

Izvor: B92

Nedelja, 14.03.2010.

22:19

Default images

Posle 148 kilometra vožnje, prva na cilj stiže grupa od 15- tak biciklista u kojoj je trijumfovao Slovenac Gnezda, ispred Hrvata Rogine, dok je treće mesto pripalo jednom od nemačkih biciklista. Na trci je učestvovalo ukupno 26 ekipa, ali je organizator ograničio broj vozača na šest, pa mladi srpski reprezentativac Nikola Kozomara nije ni startovao.

"U grupi sa Derom, koja je imala oko 100 vozača i zaostak od oko minuta, stigli su i Predrag Prokić, Esad Hasanović, Jovan Zekavica i Dragan Spasić, a oko 120. pozicije završio je trku Marko Stanković. Zadovoljan sam vožnjom i borbenošću. Pred nama je nekoliko dana priprema, pa od 18. do 21. marta startujemo na etapnoj trci 'Istarsko proleće' u kategoriji 2.2", rekao je selektor Srbije Radiša Čubrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: