Mihajlović: "Zaslužena pobeda"

Trener Katanije Siniša Mihajlović izjavio je da pobeda njegovog tima nad liderom prvenstva Interom u prvom meču 28. kola Seria A u potpunosti zaslužena.

Izvor: B92, Goal

Subota, 13.03.2010.

12:50

Default images

“Mi smo veoma dobro igrali posle primljenog gola i potpunosti smo zaslužili pobedu nad Interom. Ali ja moram i dalje da ponavljam da se mi i dalje borimo da ne ispadnemo iz lige, i ova pobeda vredi samo tri boda, kao i sve ostale pobede", izjavio je Siniša Mihajlović.

Fudbaleri Katanije su stigli do senzacionalne pobede posle preokreta u drugom poluvremenu. Golove za domaće postigli su Maksi Lopes, Đuzepe Maskara i Horhe Martines, dok je jedini pogodak za 'neroazure' postigao Dijego Milito.

"Ono što ja govorim već nedeljama je da moj tim uvek pokušava da nametne svoj stil igre. Moji momci se bore do poslednjeg minuta svake utakmice i imaju veru da mogu doći do pozitivnog rezultata, i oni su tako razmišljali i kada je Inter poveo u drugom poluvremenu. Zato smo uspeli da preokrenemo rezultat u svoju korist", izjavio je Mihajlović.

“Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli da igramo ofanzivnije, ali nismo, i prirodno je da su fudbaleri Intera posle 15-minutne pauze igrali mnogo angažovanije, jer su svakako želeli pobedu. Mi smo u drugom poluvremenu ipak uspeli dobro da postavimo odbranu i igramo sa više direktnih pasova i da probijamao njihovu odbranu preko bekova", dodao je srpski stručnjak.

“Ako nastavimo da igramo ovako i u narednim utakmicama, i ako uspemo da zadržimo pobednički duh verujem da čemo sezonu završiti daleko iznad poslednje tri pozicije na tabeli“, zaključio je Siniša Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: