Lukajić želi tri pobede

Trener Hemofarma Željko Lukajić ocenio je da će njegovom timu za prolazak na završni turnir NLB lige biti neophodan maksimalan učinak u poslednja tri kola.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 12.03.2010.

16:40

Default images

Hemofarm u meču 24. kola dočekuje ekipu Crvene zvezde, a Lukajić očekuje da će moći da računa na sve rapoložive snage i da će utakmicu sa Beogradjanima odigrati maksimalno koncentrisani. "Verujem da ćemo protiv Crvene zvezde igrati na visokom nivou, onako kako igramo od kada sam preuzeo ekipu.

Očekujem dobar pristup i maksimum od svih igrača, posebno u odbrani", istakao je Lukajić.

Prema njegovim rečima, kapiten Stefan Marković se oporavio od povrede i biće u timu, ali on još nije spreman za najvehce napore.

"Crvena zvezda se, takodje, suočava sa velikim zdravstvenim problemima igrača. Dodatno će im biti teže pošto su u utorak eliminisani u Evrokupu", podsetio je Lukajić i dodao da u redovima vršačkih "farmaceuta" ne sme doći do opuštanja.

Iskusni stručnjak smatra da će njegov kolega na klupi Crvene zvezde Aleksandar Trifunović šansu u utakmici pružiti mladim igračima, koji će biti iuzetno motivisani da se dokažu na velikoj sceni.

Utakmica Hemofarm - Crvena zvezda igra se u subotu od 19 časova u hali "Milenijum" u Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: