Visa vodi na SP 2010

Visa Inc, kompanija za platne usluge, najavila je početak kampanje koja će korisnicima Visa kartica omogućiti priliku da osvoje put za dvoje na SP 2010.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.03.2010.

23:46

Default images

Kampanja će trajati od 01. marta do 30. aprila 2010. godine, a sve što je potrebno da korisnici Visa kartica urade jeste da plaćaju Visa ili Visa Electron karticom i time automatski postanu učesnici nagradne igre. Korisnik kartice učestvuje u igri prilikom svake nove transakcije i tako povećava šanse da osvoji nagradu.

Srećni dobitnik će pored petodnevnog boravka u ekskluzivnom hotelu, dobiti i 200 dolara na Visa poklon kartici i specijalnu turu obilaska grada, kao i karte za utakmicu Srbija – Nemačka, i karte za još neku od velikih utakmica na Svetskom prvenstvu.

„Zahvaljujući dugogodišnjem sponzorskom ugovoru kompanije Visa i Svetske fudbalske federacije (FIFA), imamo ekskluzivnu priliku da korisnicima Visa kartica u Srbiji ponudimo da osvoje nezaboravan put na Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i jedinstvenu priliku da podrže našu reprezentaciju na samoj utakmici. Cilj kampanje kompanije Visa jeste podsticanje upotrebe Visa kartica, kao i ukazivanje na sve pogodnosti i prednosti plaćanja roba i usluga Visa karticama. Takođe, sa velikim zadovoljstvom mogu da istaknem da u ovoj kampanji aktivno učestvuje 25 banka u Srbiji“, izjavio je Vladimir Đorđević, menadžer kompanije Visa Inc. za Srbiju.

Takođe, postoji i dodatni razlog za sve korisnike Visa kartica da tokom kampanje prilikom svake kupovine koriste svoje kartice. Stotinu obožavatelja fudbala koji naprave najveći promet Visa ili Visa Elektron karticom u toku promotivnog perioda, dobiće repliku zvanične lopte sa Svetskog fudbalskog prvenstva.

Visa je zvanična platna kartica Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine, tako da će osim gotovim novcem jedino Visa karticama biti moguće plaćati na prodajnim mestima na stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: