Fudbaleri Reala:"Izvinjavamo se..."

Fudbaleri Reala Kaka i Kasiljas ocenili su da je poraz od Liona u Ligi šampiona veliki udarac za španski klub i da je ekipa izneverila očekivanja navijača.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 11.03.2010.

11:27

Default images

"Jedino što mogu da tražim od navijača jeste da nam oproste zbog eliminacije. Svi smo hteli da igramo u finalu na Bernabeu, ali nismo uspeli. U karijeri sam prošao kroz mnoge teške trenutke, ovo je jedan od njih, ali zajedno ćemo preživeti", rekao je Kaka za dnevni list Marka.

Real je sinoć u Madridu odigrao 1:1 protiv Liona, koji je u prvoj utakmici pobedio sa 1:0.Brazilac je rekao da nije zamerio treneru Manuelu Pelegriniju koji ga je izveo iz igre u 78. minutu.

"Nisam bio ljut što idem na klupu, već zbog rezultata. Umesto mene, u igru je ušao Raul, koji je veliki golgeter", dodao je Kaka.

Golman "kraljevskog" kluba Iker Kasiljas rekao je da je ekipa razočarala navijače.

"Ovo je još jedna godina u kojoj smo ispali u osmini finala. Izneverili smo očekivanja navijača. Ovaj rezultat nas mnogo boli", zaključio je Kasiljas.

Real je šestu sezonu zaredom eliminisan u osmini finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: