Boško Janković pauzira mesec dana

Srpski reprezentativac Boško Janković povredio je meniskus na meču svoje Đenoe sa Interom i odsustvovaće sa terena mesec dana.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2010.

23:35

Default images

„Povređen mi je unutrašnji meniskus levog kolena. Iskreno, odahnuo sam kad sam čuo o čemu je reč jer je važno samo da nisu u pitanju ukršteni ligamenti koje sam letos operisao“, rekao je Janković za „Večernje novosti“ posle pregleda na klinici u Paviji, gradiću nadomak Đenove.

Janković će u sredu otputovati u Barselonu, gde će ga pregledati i doktor Ramon Kugat, specijalista za takvu vrstu povreda, koji je prošle godine Jankoviću operisao pokidane ligamente.

„Kada snimke bude video doktor Kugat, znaću tačno šta mi predstoji. U svakom slučaju, stručnjaci kažu da je posle povrede meniskusa pauza između tri i četiri nedelje, ali ne želim da se bavim prognozama kada ću se će tačno vratiti“.

Tok oporavka pomno će pratiti i stručni štab reprezentacije Srbije jer je Janković ’viđen’ kao siguran putnik na Mundijal. Ako se situacija sa kolenom bude razvijala kako treba, dva i po meseca će biti sasvim dovoljna da se Boško vrati u takmičarsku formu i 13. jun dočeka potpuno spreman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: