Butorović: "Čekam odgovore..."

Predsednik FK Vojvodina nezadovoljan igrama tima koji je pojačan tokom zime, i koji je na pripremama u Turskoj pokazao potpuno drugačije lice.

Izvor: B92, Sportski žurnal
Podeli

Fudbaleri Vojvodine sa pojačanjima iz zimskog prelaznog roka, odigrali su skoro bez greške pripremne utakmice u Turskoj, najavljivali mnogo bolje igre u prolećnom delu sezone, ali su dve utakmice u JSL, pobeda i poraz od 3:2, otkrili nove-stare slabosti novosadskih crveno-belih.

Ekipa koja je možda i najskuplja u srpskom fudbalu, igra po sistemu toplo-hladno, a nakon poraza od Metalca, dodatnu konfuziju uneo je i trener Branko Babić koji se nakon otkazanog treninga u nedelju, nije javljao na telefon nikome, pa čak ni sportskom direktoru Panteliću i sekretaru Radisavu Rabrenoviću.

Babić se ipak pojavio u ponedeljak na treningu u Novom Sadu, ali se sada očekuju brojni odgovori, koje traže mnogi, na prvom mestu predsednik Ratko Butorović:

Mi smo na prelazni rok potrošili milion evra, još 100 hiljada na pripreme u Turskoj. Metalac je uprkos svemu bio bolji od nas. Naši igrači imaju vrhunske uslove za rad, sve im je obezbeđeno, ali ni to nije dosta za pobedu nad Metalcem. Videćemo šta će reći najodgovorniji, trener, sportski direktor, sekretar...očekujem njihove izveštaje“ rekao je Butorović.

strana 1 od 2 idi na stranu