Rađenović: „Uživali smo na stazi“

Najveći uspeh od svih srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Vankuveru ostvario je bob tim, koji je takmičenje završio na 18. mestu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.03.2010.

00:40

Default images

Srpska posada u sastavu Vuk Rađenović, Slobodan Matijević, Miloš Savić i Igor Šarčević jedna je od samo pet koje se nisu prevrnule na ’stazi smrti’, kako je mnogi nazivaju, što je samo po sebi još jedan veliki uspeh. Kapiten i ujedno pilot tima Vuk Rađenović bio je gost B92 i u razgovoru je otkrio šta misli o plasmanu na 21. Zimskim Olimpijskim igrama i šta dalje čeka srpski tim.

Utiske je teško preneti, to bi trebalo svi da probaju. Mislio sam da znam šta me čeka, već sam bio u Solt Lejk Sitiju, ali nije bilo uopšte slično, iako su i te Igre bile odlično organizovane. Od druženja u ’selu’, samog ’sela’, toga kako je sve to regulisano, volontera, i te ’staze smrti’, kako su je nazvali, iako nije toliko strašna, jedino zbog nesrećnog slučaja koji se desio, nažalost“, rekao je Vuk Rađenović za B92.

Kompletan intervju sa kapitenom i pilotom bob tima Srbije možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: