Pižon: "Teren je bio užasan"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da je teren na ’Banjici’ bio u očajnom stanju.

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2010.

18:40

Default images

Crvena zvezda je u 17. kolu Jelen Superlige pobedila Rad u gostima sa 2:1, i sada ima pet bodova više u odnosu na Partizan. Petrović je dodao da je bio u pravu kada je pred meč rekao da će pobediti tim koji se bolje snađe po očajnom terenu.

„Videli ste kakav je teren bio. Užasan. Blato, sneg i voda su učinili svoje. Rekao sam pre meča da će pobediti ekipa koja se bolje snađe po takvom terenu i tako je i bilo. Teško mi je da sada pričam o nekoj dobroj igri ili dobrom pojedincu u obe ekipe jer ovde nije bilo mogućnosti za dobar fudbal“, iskreno je rekao Vladimir Petrović.

Evidentno je bilo da su Lazetić i ostali bili mnogo agilniji nego na meču sa Jagodinom, o čemu Petrović kaže:

„Uvek je prva utakmica teška i neugodna, posebno kad se igra pred 20.000 navijača na svom terenu. Znao sam da će im biti lakše, u glavama, na Banjici, nego protiv Jagodine. Borili su se po blatu i želeli su, zato su nagrađeni ali i dalje ima šta da se popravlja u igri i koncentraciji“, kaže Pižon Petrović.

U narednom kolu Zvezda na svom terenu dočekuje kruševački Napredak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: