NLB: Radnički - Široki (sub. 18h)

Košarkaši kragujevačkog Radničkog dočekuje Široki u meču 23. kola NLB lige, a trener Miroslav Nikolić prihvata ulogu favorita.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2010.

20:39

Default images

„U goste nam dolazi rival za svaki respekt, sličnog smo kvaliteta što potvrđuje i isti broj pobeda i poraza posle 22. kola. Ali, igramo pred našim navijačima i zaslužujemo ulogu favorita. Posledice poraza od Cedevite su i dalje vidljive na ekipi, ali to nas je motivisalo da još kvalitetnije radimo i maksimalno spremni dočekamo Široki“ .

Radnički je već ispunio primarni cilj – opstanak, pa rasterećnije igra u finišu sezone.

“Sigurno smo jedno od najprijatnijih iznenađenja NLB lige, kao debitanti napravili smo veliki posao. Kvalitet želimo da dokažemo i protiv Širokog i revanširamo se delu sezone. Mejson i Štemberger su nam tada zadali najviše problema. Ali, oni nisu jedina opasnost. Reč je o ekipi odlično pokrivenoj na svim pozicijama“.

Široki je u odličnoj formi, ima tri zastopne pobede, dok domaćin nije baš u sjajnoj situaciji.

“Cele sezone imamo velikih problema sa povredama, ni sada nećemo biti kompletni. Vuksanović gotovo sigurno neće igrati, ali raduje što je Brkić radio punim intenzitetom. Očekujemo i veliku podršku sa tribina. Navijači su naš šesti igrač, da smo igrali u bilo kom drugom gradu osim u Kragujevcu sigurno ne bismo napravili uspeh“.

Meč počinje u 18 časova, a Radničkom bi eventualni trijumf bio deseti u regionalnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: