Crvena zvezda – Helios (sub, 19.30)

Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 19.30 časova u hali „Pionir“ dočekuju Helios iz Domžala u okviru 23. kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2010.

16:37

Default images

Posle pet uzastopnih poraza i u Jadranskoj ligi u u Evrokupu crveno-beli žele prekid crne serije i nadaju se da će u tome uspeti već u subotu. Izabranici Aleksandra Trifunovića, takođe, žele da povrate samopouzdanje pred meč sa Gran Kanarijom, koji ih očekuje u utorak, u kojem moraju da idu na pobedu ukoliko žele plasman među osam najboljih ekipa u Evrokupu.

Helios nas je dosta namučio i u prvom našem susretu ove sezone. Oni su disciplinovana ekipa koja je dugo na okupu i to je njihov najjači adut. Ne treba bežati od uloge favorita u ovakvim mečevima, ali ono što je najbitnije je da se rezultatski vratimo u život. Sada u svaki meč moramo da uđemo kao da je finale, jer jedino tako možemo da izađemo iz krize“, rekao je Zvezdin centar Oliver Stević.

Zvezedin skakač ne očekuje da će slovenačka ekipa tek tako položiti oružje u Pioniru.

Helios i Bosna bore se za opstanak i sa takvim ekipama najteže je igrati. Doveli su Amerikanca Šildsa koji je bio najbolji na njihovoj poslednjoj utakmici protiv Budućnosti, a već smo upoznati sa kvalitetima Snoua, Laškeviča, Delića i Moćnika. Ipak, mi i pored slabijih rezultata igramo u Pioniru i jedino pobeda dolazi u obzir“, zaključuje Stević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: