Tajson na Holifilda, deo III?

Postoji mogućnost za novu borbu između Majka Tajsona i Ivandera Holifilda, navodi se na sajtu „Ringsajd Riport“ (Ringside Report).

Izvor: B92, eurosport

Četvrtak, 04.03.2010.

23:32

Default images

„Bivši promoter Don King ima načelni dogovor sa Tajsonom da se ’Čelični Majk’ vraća u ring 2010. godine. Prvobitni plan bio je da se održai treća borba Tajsona i Holifilda, ali glasine kažu da Tajson okleva i da bi zato moglo da se pređe na plan B“, piše na sajtu.

Majk Tajson ima 44 godine i nije se borio od 2005. godine, kada je odbio da izađe u ring na sedmu rundu borbe sa Kevinom Mekbrajdom. Izgubio je tri od poslednja četiri meča pre penzije, a dobijali su ga još Dani Vilijams i Lenoks Luis.

Holifild ima 47 godina i borio se još šest puta nakon Tajsonovog odlaska u penziju. U decembru 2008. godine izgubio je od Nikolaja Valujeva u borbi za WBA pojas, a Holifildova nardna borba trebalo bi da bude sa Fransom Botom u Las Vegasu 17. aprila.

Tajson je izgubio od Holifilda dva puta u sedam meseci (1996-1997), a drugi meč ušao je u legendu jer je Tajson protivniku odgrizao parče uha.

Kao drugi potencijalni Tajsonovi rivali spominju se Žan-Mark Mormek. Toni Garno, Vini Madalon i Derik Rozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: