Florbol: Počeo plej-of

Prošlog vikenda odigrane su utakmice polufinala plej-ofa prvenstva Srbije u florbolu. Trijumfe su ostvarile ekipe Strarog grada i Partizana.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 04.03.2010.

23:39

Default images

Stari grad je bio bolji od Beograda (3:0), dok je u vrlo neizvesnom duelu Partizan naneo poraz ekipi Pirata (2:1). Prvoplasirani tim nakon ligaškog dela, Stari grad, zabeležio je još jednu pobedu protiv Beograda. Ove sezone u ligaškom delu skor Starog grada sa Beogradom je pet pobeda i jedna nerešena utakmica. U drugom polufinalu Partizan je pomalo neočekivano trijumfovao nad Piratima.

Rezultati polufinala:
Fbk Partizan – Fbk Pirati 2:1 (1:1, 1:0); Partizan vodi 2:0 u seriji
Fbk Stari grad – Fbk Beograd 3:0 (1:0, 2:0); Stari grad vodi 2:0 u seriji

Konačna tabela nakon ligaškog dela:
1. Fbk Stari grad 27
2. Fbk Partizan 24
3. Fbk Pirati 11
4. Fbk Beograd 8

Iako su „crno-beli“ u plej-of ušli kao boljeplasirani tim, veće šanse su davane Piratima, pre svega zbog odsustva dvojice kažnjenih igrača Partizana. Pirati su poveli nakon greške golmana „crno-belih“, a onda je preokret sa dva pogotka doneo Nikolić.

Kao i Stari grad, Partizan već ove nedelje ima „meč loptu“ za ulazak u finale. U narednom meču biće jači za Crnoglavca koji je svoju kaznu odslužio, dok najbolji strelac Banović ima još dve utakmice suspenzije.

Naredni mečevi polufinala igraju se 7. marta u SRC BASK kod hipodroma. Od 17h se sastaju Stari grad i Beograd, dok od 18h igraju Partizan i Pirati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: