Ramziju karijera nije ugrožena

Operacija mladog fudbalera Arsenala Arona Ramzija prošla je po planu i 19-godišnjem igraču nije ugrožena karijera.

Izvor: B92, BBC

Četvrtak, 04.03.2010.

19:51

Default images

"Imamo dobre vesti. Operacija je dobro prošla i karijera mu nije pod znakom pitanja", rekao je menadžer 'tobdžija' Venger i dodao da je još rano za prognoze kada bi mogao ponovo da igra. Velšanina su u bolnici posetili menadžer Stouka Toni Pulis i Rajan Šokros, momak posle čiji je start uzrokovao lom obe kosti potkolenice Ramzija. Šokros je dobio tri meča suspenzija, a klub se neće žaliti na tu odluku.

"Bilo je veoma važno da dođemo u kontakt sa Ramzijem što pre i da razgovaramo sa njim. Ostaćemo s njim u kontaktu tokom perioda oporavka", izjavio je Pulis.

Šokros, koji je napustio teren u suzama nakon što je video šta se dogodilo Ramziju, kaže da neće menjati stil igre.

"Kada god igram za Stouk, 100% sam posvećen i to se neće promeniti kada sledeći put kročim na teren. Nadam se da ću igrati dobro i kada se vratim posle suspenzije. Navijači i mnogo ljudi oko mene pružalo mije fantastičnu podršku ovih dana i to mi mnogo znači".

Aron Ramzi ima 19 godina i ponikao je u Kardif Sitiju. U rodnom gradu zadržao se do 2008. godine, kada je prešao u Arsenal za skoro pet miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: