Paskval želi osvetu

Trener Barselone Ćavi Paskal rekao je da posao nije završen sve dok se u poslednjem kolu ne savlada Partizan.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2010.

17:54

Default images

Košarkaši Barselone u sredu su u Atini pobedili Marusi i obezbedili plasman u četvrtfinale Evrolige, a u poslednjem kolu dočekuju partizan u glavnom gradu Katalonije. "Osnovni cilj, plasmam medju osam najboljih, smo ostvarili. Grupa je, kao što sam najavljivao, bila veoma teška i posle poraza u Beogradu morali smo da odigramo maksimalno da bismo ponovo došli u šansu da se borimo za prvo mesto", rekao je Paskal.

Šef stručnog štaba Barselone kaže da njegovi igrači zaslužuju sve pohvale, jer su posle poraza protiv Partizana dva puta zaredom uspeli da savladaju aktuelnog šampiona Evrope Panatinaikos.

"Kada smo posle neočekivanog poraza u Beogradu dobili veoma tešku utakmici protiv Panatinaikosa znao sam da će sve biti u redu, a odličnu formu smo potvrdili i u sredu protiv Marusija. Sve te pobede, medjutim, sada treba da krunišemo u duelu protiv Partizana", rekao je Paskal.

On je dodao da u ovakvoj situaciji nema potrebe da igrače dodatno motiviše pričom o poslednjem šutu na utakmici u "Pioniru".

"Utakmica protiv Partizana biće duel za prvo mesto i zbog toga nema potrebe da dodatno motivišem igrače bilo čime, pa ni podsećanjem na spor u Beogradu. Samo pobeda nam obezbedjuje prvo mesto i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu, a svi igrači su svesni koliko nam to olakšava put na fajal for", rekao je Paskal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: